ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομηχανίας,των ορυχείων,της Τσιμεντοβιομηχανίας καθώς και της ναυτιλίας.Κατασκευάζει ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών από κοινούς βελτιωμένους – πυρίμαχους – ανοξείδωτους -μαγγανιούχους χάλυβες από χυτοσίδηρο, σφαιροειδή κραμματοποιημένο καθώς και αντριτριβικά υλικά.Ωστόσο είμαστε γνωστοί για την παραγωγή μελωδικών εκκλησιαστικών καμπανών.

¨Ολα ξεκίνησαν γύρω στο 1930 στο παραδοσιακό χυτήριο στον Βόλο του νομού Μαγνησίας που είχε δημιουργήσει ο Σπύρος Τσιτούρας, χυτευτής μελωδικών καμπανών.
Η εταιρία αναπτύχθηκε,εξοπλίσθηκε και σήμερα αποτελεί μια υπολογίσημη μονάδα στον κλάδο των χυτηρίων προδιαγραφών.


Στο πελατολόγιο της εταιρείας μας ,περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες και οργανισμοί της Ελλάδας, όπως ΔΕΗ, Ναυπηγεία Ελευσίνας, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και σχεδόν όλα τα επισκευαστικά μηχανουργεία επισκευής πλοίων.


Στον τομέα της Άμυνας η εταιρεία έχει συνεχή συνεργασία με τις αντίστοιχες Αμυντικές βιομηχανίες (ΕΑΒ, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΒΟ κλπ) κατασκευάζοντας χυτά υψηλής ακρίβειας και πιστότητας με ειδικούς χάλυβες όπως 42CrMo4 και ειδικούς ανοξείδωτους χάλυβες καθώς και φυγοκεντρικές χυτεύσεις.

Blue Flower

by infix.net